OM TOX DEVELOPMENT

Tox Development ApS er stiftet af Thomas Ørum i 2012, og har i de senere år haft et tæt samarbejde med flere store ejendoms- og forvaltningsselskaber i København. Pr. 1. oktober 2017 blev ejerkredsen i Tox Development ApS udvidet, og består i dag af oprindelige stifter Thomas Ørum og Søren Kragh. Søren har gennem flere år været tilknyttet virksomheden som ekstern konsulent, og vi fandt det derfor naturligt at det næste skridt var et partnerskab. Tox Development ApS tilbyder rådgivning af professionelle bygherre, investorer og andre aktører inden for ejendomsbranchen. Vi rådgiver inden for projektudvikling, projektstyring og bygherrerådgivning, og bistår kunden i hele projektforløbet som den tekniske sparingspartner og projektstyrer.

Thomas Ørum er uddannet Diplomingeniør i bygningsteknik fra Syddansk Universitet i 2007, og har sidenhen opnået en bred erfaring fra entreprenør- og rådgivningsbranchen, hvor han har arbejdet med en bred pallette af byggeopgaver bestående af både nybyg og renovering.

Søren Kragh har sin baggrund i entreprenørbranchen gennem mere end 25 år. Senest har han været medejer af entreprenørvirksomheden Kompleet bygning & inventar as. Søren har derfor en bred erfaring med byggeri, entreprisestyring og bygge økonomi.


VI GØR PRÆCIS HVAD VI LOVER

MERE VÆRDI FOR KUNDEN

I Tox Development ApS arbejder vi ikke med standardløsninger, hvor den samme skabelon bruges på både store om små projekter. Vi analyserer hver gang projektet og tilpasser omfanget og ydelsen ud fra hvad der er nødvendigt og vigtigt for kunden.

Vi forsøger altid at give kunden mest mulig værdi for sin investering og på den måde sikre, at omkostningerne bliver optimeret og investeringen anvendt, der hvor den giver størst afkast for kunden.

GENNEMTÆNKT RÅDGIVNING

Tox Development ApS har et ønske og en ambition om at levere bygherrerådgivning som en totalløsning, hvor rådgivningen er mere en blot styring af en byggeproces. Rådgivningen skal være gennemtænkt og der skal være en rød tråd gennem projektet, hvor kunden føler sig tryg ved at overlade byggeprocessen til en kompetent samarbejdspartner.

For at opnå en synergi og sammenhæng fra start til slut, ønsker Tox Development ApS at blive inddraget i projektet så tidligt som muligt, så alle parametre kan tilpasses det aktuelle projekt.

Skriv en besked

Skriv venligst hvad vi kan hjælpe dig med og vi vil vende tilbage snarest!