KØBENHAVN, ODENSE OG ÅRHUS

PROJEKTER

Firmaet Capital Investment A/S har de seneste år brugt Tox Development ApS som projektleder og koordinator på centralt beliggende udviklingsprojekter i blandt andet København, Odense og Århus.

Capital Investment A/S købte i 2015 Regina-ejendommen i Århus, med henblik på at udvikle og værdioptimere ejendommen.

Capital Investment A/S købte i 2015 adressen Fisketorv 2-10 for enden af Odenses gågade, med henblik på at udvikle og værdioptimere ejendommen.

Frederiksberggade 1 blev i hele 2016 totalombygget. Det resulterede i en ny butiksfacade på hjørnet op mod Strøget og udvidelse og indretning af kontorer og retssale til Domstolstyrrelsen.

Ejendommen er en erhvervsejendom på Strøget i København som i stue og 1. sal huser Birger Christensen. De øvrige etager er indrettet til kontorlejemål.

Tox Development ApS blev i 2013 engageret som konsulent i Saxo Properties A/S, senere Aberdeen Asset Management A/S, til at udvikle SD-karreren. Det samlede projekt med transformation af ejendommen, varede to år fra start til slut. Ejendomskarreen består af blandet bolig og erhverv, bl.a. restauranter som Madklubben og Cock's & Cows.

Capital Investment A/S købte i 2015 adressen Slotsgade 16-18 i Hillerød, med henblik på at udvikle og værdioptimere ejendommen.

En erhvervsejendom i Kokkedal konverteret til boliger

På Frederiksborggade 32-34 bistår Tox Development Keystone Investment Management som bygherrerådgiver på ombygningen af Spejdersport samt konvertering af eksisterende undervisningslokaler til nye, moderne boliger.

Etape 1 bestående af blok 1, 2, 3 & 4 er løbende blevet indflytningsklar hen over efteråret og vinteren og de sidste boliger er nu klar til aflevering.

På  vegne  af en  investorgruppe  udviklede  Tox  Development  boligprojekt  med  otte  lejligheder  på  ejendommen  Nyborgvej  61.  

Skriv en besked

Skriv venligst hvad vi kan hjælpe dig med og vi vil vende tilbage snarest!